لوله گالوانیزه سنگین ، لوله های گالوانیزه از فولاد نرم تولید می شوند که برای ساخت آن ها ورقه فولاد را با فشار از داخل قالب عبور می دهند و درز آن را جوش می دهند و در مرحله ی بعد برای افزایش مقاومت در برابر اسیدها و ضد زنگ شدن آن ها را روی اندود می کنند. لوله گالوانیزه انواع مختلفی دارد که یکی از آن ها لوله گالوانیزه سنگین است که در بازار موجود می باشد.
لوله گالوانیزه سنگین نیز مانند بسیاری از لوله های گالوانیزه از جمله لوله گالوانیزه سبک از جنس فولاد می باشند. ضخامت لوله های گالوانیزه سنگین بیشتر از 3 میلی متر می باشد و معمولا در سایزهای 2/1 اینچ تا 8 اینچ تولید و به بازار عرضه می شوند.
این نوع لوله گالوانیزه به دو دسته لوله گالوانیزه سنگین و لوله گالوانیزه نیمه سنگین تقسیم می شود که از نظر ضخامت با یکدیگر متفاوت می باشند.
لوله های گالوانیزه سنگین معمولا پوششی حفاظتی دارند که از گالوانیزه گرم می باشد و از پوسیدگی لوله در برابر عبور جریان، گرفتگی لوله ها، ترکیب فلزات سنگین با آب در حال عبور جلوگیری می کند.
تفاوت اصلی لوله گالوانیزه سبک و سنگین در وزن و اندازه آن ها می باشد که براساس استاندارد DI2440 تعیین می شود. لوله گالوانیزه سنگین ضخیم تر است و دچار زنگ زدگی نمی شود.
لوله گالوانیزه سنگین معمولا برای آبرسانی در ساختمان ها، ساخت سازه های فلزی سنگین مثل پل هوایی ها، در پالایشگاه ها، پتروشیمی ها، مصارف معمولی، صنایع مختلف، خطوط انتقال سیالات به خصوص آب، برای سرمایش، گرمایش و... مورد استفاده قرار می گیرد.
لوله گالوانیزه سنگین از مقاومت بسیار بالایی در برابر حرارت و دمای بالا برخوردار می باشد. لوله گالوانیزه سنگین در شاخه های 6 متری و ضخامت 2.5 میلی متر تا 4.8 میلی متر تولید می شود. قیمت لوله های گالوانیزه سنگین به عوامل مختلفی مثل ضخامت، وزن و سایز بستگی دارد.