آشنایی با نحوه چیدمان و دکوراسیون منزل سنتی، شیک و کلاسیک
آشنایی با نحوه چیدمان و دکوراسیون منزل سنتی، شیک و کلاسیک

آشنایی با نحوه چیدمان و دکوراسیون منزل سنتی و کلاسیک، ما در این مطلب می خواهیم شما را با نحوه چیدمان و دکوراسیون منزل های سنتی و کلاسیک آشنا کنیم. با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.

دکوراسیون منزل سنتی

بسیاری از افراد علاقه دارند تا به صورت شخصی و با سلیقه خودشان دکوراسیون خانه را بچینند. دکوراسیون ایرانی و استفاده از دست‌بافته‌های سنتی، پارچه‌های سنتی و صنایع دستی یکی از انتخاب‌های افراد برای دکوراسیون منزل است. برای دکوراسیون ایرانی منزل معمولا به هنر ایرانی رجوع می‌شود و از صنایع دستی مناطق مختلف ایران استفاده می‌شود. انتخاب انواع گلیم‌ها و فرش‌های سنتی در دکوراسیون نقش مهمی دارند.

در مناطق روستایی ایران بسیاری از صنایع دستی با ظرافت و ترکیب‌های خاص بافته و ساخته می‌شوند که به عنوان اجزای دکوراسیون ایرانی در سراسر جهان شهرت دارند. این دکوراسیون ترکیبی محبوب در اروپا و آمریکا نیز هست و بسیاری از افراد علاقه دارند تا دکور منزل خود را با ترکیب صنایع دستی و دست‌بافته سنتی ایرانی طراحی کنند.

صنایع دستی و هنر ایرانی محبوبیت خاصی در جهان دارد. فرش‌های دست‌بافت ایرانی با قیمت بالایی در همه جای دنیا خرید و فروش می‌شود و قدمت این هنر به سالیان دور می‌رسد. ترکیب هنر ایرانی و دکوراسیون مدرن جزو محبوب‌ترین انواع دکوراسیون میان هنرمندان و طراحان است.

دکوراسیون منزل کلاسیک

جنبش طراحی معاصر در سال‌های ۱۹۳۳ تا ۱۹۶۵ شکل گرفته است. خواستگاه طراحی معاصر ایالات متحده آمریکا است. نه تنها در معماری، طراحی معاصر در زمینه صنعت، طراحی داخلی و طراحی گرافیکی تغییر ایجاد کرد.

طراحانی نظیر کارلوس و رایان ایمز، هری برتویا، آرنه جکوبسن و جورج نلسون طراحی ویژه‌ای در زمینه انواع مبلمان کلاسیک و لامپ‌های روشنایی انجام دادند. مبل کلاسیک راحتی و مبلمان استیل و لامپ‌های طراحی شده هنوز که هنوزه طرفداران زیادی در سرتاسر دنیا دارند.

معماران معروفی همچون ریچارد نوترا و رادولف شیندلر طرح‌های ویژه‌ای در زمینه معماری خلق کردند. این ویژگی‌ها عبارت است از استفاده از شیشه زیاد، نقشه ساده و ارتباط موثر با طبیعت.

  • چه تفکری در پشت طراحی به سبک معاصر بوده است؟

برای اینکه راحت‌تر بدانید که منشا شروع طراحی‌های کلاسیک کجا است ابتدا بهتر است تفکرات پنهان این سبک بررسی شود.

سبک معاصر وام گرفته شده از سبک بین‌الملل و سبک باهاوس در اوایل قرن ۲۰ میلادی است. این سبک بعد از جنگ جهانی دوم به واسطه پیشرفت تکنولوژی، پیشرفت در طراحی و تولید متریال و مصالح و تحولات جهانی شکل گرفت.

مهاجرت به بخش‌های شهری و در نتیجه کوچک‌تر شدن فضای زندگی یکی از تاثیرگذارترین عوامل برای سبک طراحی معاصر بوده است.